Abelone Glahn © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use

 

Citat fra bogen:

Der skulle ikke gå sutsko i den. Det frygtede min kone. Og en

måde at undgå dette var at sige, at jeg ville leve, som jeg gjorde forud: At jeg begyndte for mig selv, skulle ikke gå ud over den måde, vi levede på.
Niels Holger Poulsen

 

Læs uddrag fra interviewene i
"50+ og nystartet
"

 

Kom bedre fra start »
Se også under "weekendkurser".

 

Bestil bogen  »

Pris 250.- plus porto
287 sider, illustreret


Vær med i "50+ selvstændig"  

 

 

 

 Weekendkurser:
Fredag den 10. juli - lørdag den 11. juli 2009, Vordingborg

2- dages kursus med overnatning i eksklusive omgivelser.

Mulighed for at ægtefællen/ledsager tager med.
Kursussted: Holberggaard, tæt på Vordingborg og med en fantastisk udsigt over Storstrømmen.



Pris:
Pris for deltager 3.000.- kr
for to dages kursus inkl forplejning og overnatning i dobbeltværelse
Pris for deltager 3.200.- kr
for to dages kursus inkl forplejning og overnatning i enkeltværelse

Ledsager 1.800.- kr
(ikke kursist, undtagen ved den økonomiske gennemgang lørdag formiddag)

Kurset er tilrettelagt, så der er god tid til den enkelte til at lægge de konkrete planer,
afprøve teknologier, få individuel sparring og rådgivning.
Priser er inkl. moms

Formål: 
At inspirere til at starte som selvstændig efter at være blevet halvtreds, og at give indsigt i hvilke praktiske områder, der berøres af en sådan beslutning

Udbytte:
Efter kurset vil den enkelte kunne tage en kvalificeret beslutning om start af egen virksomhed, have fået et overblik over, hvilke overvejelser, man skal gøre sig for at komme godt fra start enten alene eller i fællesskab med andre, samt være orienteret om forhold som a-kasse, pension og efterløn som selvstændig.

 

Indhold:
1) Læg din egen ti års plan
Hvad skal du overveje før du går selvstændig, herunder
hvor er du i livet, hvordan ser de næste 10-15 arbejdsår ud?
hvad kræver det af dig at gå fra lønmodtager til selvstændig?
hvordan finder du det, du kan leve af som selvstændig?
hvad kan du forvente dig af en dagligdag som selvstændig?

2) Prissætning og prisforhandling
Hvordan prissætter og sælger du dig selv, herunder
forståelsen af at prissætte det resultat du skaber frem for dine timer

3) Salg
Sådan bliver du bedre til at sælge din ydelse - og dermed dig!
Det er ofte svært for den, som ikke tidligere har skullet ud at fortælle om sig selv. men det kan læres.

 

4) Sådan skaber du netværk og styrker dine kontakter
Hvordan kan du gøre det nemt for dig selv at starte, herunder
start sammen med andre, arbejde hjemmefra eller fra kontor:
genopfind dit netværk, lær at bruge netværkt til opbygningen af din tilværelse som selvstændig

 

5) Økonomi (Denne gennemgang sker lørdag formiddag og ledsagere er velkomne)
Sikkerhedsnettet, herunder
akasseforhold
pension
efterløn

6) Sådan laver du nem og billig onlinemarkedsføring
Det behøver ikke koste en herregård at markedsføre sig selv. Du får gode tips og tricks til en overkommelig markedsføring.
Underviser Abelone Glahn, samt sagkyndig medarbejder med indsigt i a-kasse, efterløn og pensionsforhold


Det tilrådes at medbringe bærbar computer der kan gå på det trådløse internet.
Tilmelding til weekendkursus 10.-11. juli 2009 finder sted her
--

 

Om Holberggård:

Ønsker man at fortsætte endnu en dag og slappe af i de dejlige omgivelser kan dette arrangeres:
Aftensmad om lørdagen og overnatning til om søndagen incl. morgenmad koster
995,00 kr. ekstra pr. person

Lokaler: Store kursuslokale i den nye bygning, caféen til alle måltider.


Udendørs faciliteter: Terrasser, park og gårdhave med svømmesø.

 

Værelser: Indkvarteringen foregår fortrinsvis på dobbeltværelser i 1- og 2 værelses lejligheder med eget bad og køkken. Eventuelle enkeltværelser er med bad på gangen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Arrangement og forplejning:

Fredag: kl. 13.00 
Ved ankomsten tilbydes alle frisksmurte sandwich med isvand til
Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug
kl. 15.00    Der serveres kaffe og the med kage
kl. 18.00   Middagsbuffet med både en fisk- og en kødret, salat samt hjemmebagt landbrød. Alt fortrinsvis økologisk
(Rød og hvidvin, øl og sodavand afregnes efter forbrug)
kl. 20.30   Kaffe og the samt små chokolader serveres i caféen.

Lørdag: 
kl. 08.30  Morgenmad med hjemmebagt brød, æg, ost, juice og syltetøj fra       Holberggård serveres i caféen.
kl. 10.30  Lidt sundt formiddagssnack, frugt og  isvand sættes frem

kl. 13.00  Økologisk frokostbuffet, med salat og  friskbagt brød
Drikkevarer udover isvand afregnes efter forbrug.

kl. 16.30   Der serveres kaffe og the med kage
kl. 17.00 Arrangement slut

  

 

Se oversigt over Abelone Glahns øvrige kurser